Схема Moreto.netОт началото на 2018 година може да започне поетапното въвеждане

...
Схема Moreto.netОт началото на 2018 година може да започне поетапното въвеждане
Коментари Харесай

Въвеждат поетапно „синята зона“ във Варна от януари?

Схема Moreto.net

От началото на 2018 година може да стартира поетапното въвеждане на „ синя зона “ за паркиране във Варна. Градската администрация ще има подготвеност да стартира построяването й в този период при положение, че няма обжалвания, разяснява през днешния ден кметът Иван Портних, съобщи Moreto.net.

Градоначалникът напомни, че процедурата за избор на компания, която да внедри софтуера към този момент е завършила. В момента върви процедурата за системата за заплащане с SMS-и.

„ Скоро ще бъдат инсталирани устройствата, посредством които ще се събират таксите. След като бъде определен оператор, посредством който да се правят тези заплащания, „ синята зона ” на процедура ще стартира да действа “, съобщи кметът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  0  0 Тодор Живков (преди 1 минута) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 До тук добре. Разбрахме по какъв начин се си плащаме за паркиране, в което няма нишо неприятно. Никой не споделя обаче, по какъв начин и кой ще обезпечава спазването на разпоредбите. С два паяка няма да стане.  Градът е блокиран от тарикати вид "спрях на спешни за баничка " и на никой не му пука!!! Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР